Dyrevelfærd

Som medlem af Enhedslisten, vil jeg gerne først udtrykke min store tak for det arbejde I gør her i Frederikshavn.
Der har været mange gode mærkesager, og Enhedslisten står for rigtig meget godt, samfundsmæssigt.
Dog…Vil jeg gerne her på debatsiden fremføre mine undrende tanker om Enhedslistens holdning
vedrørende dyresex.
Da forslaget om forbud mod dyresex i Danmark, blev fremlagt i folketinget, var Enhedslisten den ene af to partier, som stemte imod. ??
Det skabte dyb forundring i mit sind, for jeg mente at Enhedslisten går ind for dyre-velfærd?
Uanset hvordan jeg vender og drejer det, så kan jeg ikke forstille mig, at det kan være til glæde for dyrene, at man mener det skal være tilladt for mennesker at have sex med dyr, eftersom det ikke er noget DYRENE ønsker, men et ønske fra mennesker.
En dyreart har ikke sex med andre dyrearter…Altså er de KUN interesseret i sex med artsfæller….og dyr kan heller ikke sige nej, hvis mennesker har lyst til at BRUGE dem sexuelt. (ligesom børn heller ikke kan sige nej)
Der har været nævnt undskyldninger ….som nødvendigheden af ensiminering, som man så forsøger at sidestille med sex…MEN…ensiminering har intet med sex at gøre, lige så lidt som et lægeligt indgreb på en kvinde, som for eksempel får et befrugtet æg sat op i livmoderen…..eller en underlivsundersøgelse. Jeg har aldrig hørt at nogen seriøst mener, at lægerne har sex med patienten i disse situationer. smiler.
Det undrer mig også at fortalere for ..at have sex med dyr…kun taler om Handyr som har sex med kvinder…eller mænd som har sex med en ko..eller et andet stort dyr.
Ingen fortalere for dyresex, taler om sagens kerne, nemlig at de fleste sexuelle forhold, mellem mennesker og dyr….drejer sig om mænd, som har sex med mindre dyr, som hunde,,,og sågar katte (altså overgreb, som sker for at forlyste mennesket/manden, medens dyret lider)
Det er også i overvejende grad disse dyr, som bliver brugt på dyrebordeller.

Vedr. vores dyreværnslov, ..så er den intet værd, i denne her sammenhæng, eftersom disse bordeller foregår bag lukkede døre, og ingen ser dyrene bagefter, fordi de ofte er mishandlede til døde…og ingen dyrlægehjælp får.
Der er stor forundring og forargelse,samt mange vrede dyrevenner ude i Verden, som blacklister Danmark af den her årsag.
Og selvfølgelig er vi mange dyrevenner her i Danmark også, som står uforstående overfor denne accept af mishandling af dyrene.
Der bliver flere og flere som taler dyrenes sag, derfor er det nok vigtigt at tage den debat ret alvorligt.
Det er bestemt ikke noget som Enhedslisten scorer stemmer på, har jeg hørt mange udtale, og det er da meget trist, når Enhedslisten ellers har mange rigtig gode ting på programmet.

Så derfor vil jeg blive meget glad, hvis nogen…og gerne mange, på en og klar måde vil fortælle mig de fordele, som dyrene har af at Enhedslisten gik imod forslaget om forbud mod dyresex.

Ellers vil jeg forslå, at vi..Enhedslisten meget hurtigt kommer på banen …for fuld skærm, og stemmer FOR denne lov om forbud mod sex med dyr.

Venlig hilsen Rita Levorsen
Brøndenvej 99
9352 Dybvad
tlf. 98869200