Enhedslistens store fremgang.

Nu er vi i gang med 2014, og det bliver et år med mange spændende opgaver og aktiviteter.

Vi skal allesammen diskutere Enhedslistens nye principprogram og vælge 2 som skal repræsentere vores afdeling på et delegeretmøde om programmet, inden det endelig kommer til afstemning på årsmødet i foråret.

Året er også det første for os som “byrådsparti”, ligesom det er for langt de fleste andre af Enhedslistens afdelinger landet over. I den forbindelse, vil jeg bede alle medlemmer om at huske at sende oplysninger, kommentarer mm. som kan være til hjælp i byrådsarbejdet til vore arbejdsudvalg, Kommunalpolitisk Udvalg eller mig.

Vi skal have valgt en ny kontaktperson, når vi har generalforsamling i marts. Jeg kan allerede se, at det er umuligt for mig at være kontaktperson og byrådsmedlem på samme tid. Så kom til vores afdelingsmøde og vær med til at diskutere, hvordan vi indretter i den kommende tid.

Der florerer i pressen nogle “hade-udsagn” om Enhedslisten også i vores afdeling af typen “Hvis I får magt, må vi ikke eje vores computer og tandbørste”. De første gange jeg så det, kommenterede jeg det, men har opgivet dette, for personerne, som skriver indlæggene er ikke interesserede i at høre vores forklaringer, men gentager bare deres angreb.

Jeg regner med, at de fleste almindeligt fornuftige mennesker kan gennemskue, at det er skrækpropaganda og forsøg på at ødelægge Enhedslistens store fremgang .

Af Ida Skov byrådsmedlem ./ nyvalgt for Enhedslisten.