Budget 2019

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 14/10/2019
11:00 - 12:30

Lokation
Enhedslisten

Kategori Ingen Kategori


I fredags var der ekstra-byrådsmøde med 1. behandlingen af kommunens budgetoplæg for 2020.

Som I ved er det KommunalPolitisk udvalg i vi vores Enhedslisteafdeling, som beslutter vores kommunal politik.

Husk at du og alle medlemmer altid kan slutte jer til kommunalPolitisk Udvalg bare ved at komme til møderne eller ved at kontakte en fra Arbejdsudvalget.

På baggrund af de drøftelser og synspunkter vi har haft i afdelingen, har jeg i fredags fremført Enhedslistens holdning til næste års budget.  Jeg vedlægger mit talepapir fra Byrådsmødet. Det skal forstås sådan at vi ikke kan være med i et budget  med de mange nedskæringer på velfærdsområderne der er foreslået i administrationens budgetoplæg f.eks. 3 mio på de fysiks og psykisk handikappede.

Derudover har vi en række ønsker, som ikke er betingelser for at være med i budgettet,  men som vi vil forsøge at forhandle så meget som muligt ind i budgettet.

Enhedslisten er inviteret til budgetforhandling med socialdemokraterne på borgmesterens kontor i morgen mandag d. 14. oktober kl. 13. Vi må max komme 3 ligesom de kommer 3 socialdemokrater.

KommunalPolitisk Udvalg har valgt en forhandlergruppe. Det er Poul Erik Andersen, Johnnie Porsgaard og Ida. Vi tre mødes i morgen kl. 11 Th, Bergsgade 8 for at planlægge forhandlingstaktik. Alle medlemmer er velkomne til at deltage !!!

 

 

På næste medlems- møde vil vores afdelings repræsentanter til årsmøde i Enhedslisten fortælle og diskutere på baggrund af deres oplevelser som delegerede.

Desuden vil vi informere om sidste nyt i budgetforhandlingerne.

Røde hilsener

Arbejdsudvalget/ Ida Skov