Den Lille Røde festival

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 29/06/2019 - 30/06/2019
11:00 - 0:00

Lokation
Moseby skole

Kategori


Støt Arbejderen

PANDRUP: Den Lille Røde Festival

Festivalen finder sted på Moseby Skole, Svanemosevej 45 i Pandrup. Overskuddet går til Arbejderen.

FOTO: Thomas Kruse
29 jun 2019

Venner af Arbejderen, Nordjylland indbyder til Den Lille Røde Festival lørdag den 29. juni. Festivalen skydes i gang klokken 12 på Moseby Skole, Svanemosevej 45 i Pandrup.

Den Lille Røde Festival er Danmarks første festival udelukkende med fokus på at tænke verden på en anderledes måde. Derfor er festivalens motto: ”En anden verden er mulig”.

Ud over et meningsfuldt musikalsk program byder festivalen på boder med forskelligt politisk, bæredygtigt og nytænkende indhold. En række inviterede organisationer vil på festivalen stå klar med information og materialer om deres bud på en bedre verden.

Debatscene med fokus på klima, fred og solidaritet. Billig og bæredygtigt mad, kød, vegetarisk og vegansk. Kunstworkshop med Thomas Kruse. Hyggeligt, kammeratligt samvær. Fællessange og højt til loftet.


Festival-program 2019

Den Lille Røde Festival 2019 foregår i år på 2 scener. 

Når der er pause på musik-scenen er der politiske debatter.

Her er årets program:

12.00: Velkomst

12.20: Claus Nivaa, Nader Alkasem og Erik Michaelsen

13.00: (DEBAT) Fake news v/Arbejderen

14.00: Sanganee og Master JLJ

15.00: (DEBAT) Fred v/Fredskativisterne

16.00: Chavs

17.00: (DEBAT) Protest, oprør, aktivisme v/Problema

18.00: (DEBAT) Klimakamp v/Den grønne studenterbevægelse Aalborg

19.00: Pachamama

20.00: Will Varley

21.30: The Brownies

Du kan læse mere på hjemmesiden denlillerøde.dk

Musikken

Konferenciøse Tanja Bjørn Zabell vil føre festivalgæsterne gemmen programmet, som du kan læse mere om på hjemmesiden: denlillerøde.dk

Sanganee. En kombination af lyrisk genialitet og samfundskritisk aktivisme gør Sanganee til en af Danmarks mest aktuelle rappere indenfor revolutionær hip hop.

Will Varley. Der er en dybde i Will Varleys sangskrivning, som gør ham unik og betyder, at hans musik når langt ud over de små scener i Sydlondon, hvor han startede sin karriere.

Claus Nivaa og Nader Alkasem. I 2017 udgav Claus Nivaa og Nader Alkasem fællesværket ‘Dobbelt A – digte fra Aleppo, digte fra Aalborg’. Digtene fokuserer på livets tunge øjeblikke skrevet i samarbejde mellem en syrisk og dansk digter.

Pachamama Band. Et orkester der favner hele verden! Musik er universelt. Det er et sprog som vi alle kan tale, forstå og nikke genkendende til. Alle kan mødes omkring musikken, og musikere kan kommunikere med toner selv når de ikke kan forstå hinandens sprog.

Chavs. Tager den klassiske garagerock fra 1960’erne og giver den et støvet dansk twist, et twist som får lytteren til at tænke på de hedengangne 1970’ere med Olsen Banden og Huset på Christianshavn.

Praktisk

Man behøver hverken at sulte eller tørste på Den Lille Røde Festival. I løbet af dagen bliver der solgt mad, både til den større og den mindre sult. Til den søde tand er der kaffe og kage. Naturligvis, ingen festival uden en bar med alskens kølige drikkevarer.

Der er mulighed for overnatning i eget telt eller camplet ved festivalpladsen. Giv besked herom ved tilmelding.

En festivalbillet koster 175 kroner. Du kan købe billet i forslag frem til den 23. juni for kun 150 kroner.

Børn har gratis adgang.

Morgenmad (søndag) kan købes for 25 kroner.

Betaling for festivalbillet kan ske forud ved bankoverførsel: Reg.nr. 8401 Kontonr. 1029794.

>> Reserver billet

Om arrangørerne

Festivalen arrangeres af foreningen Venner af Arbejderen, Nordjylland, som er en lille gruppe af politiske aktivister med rødder i det nordjyske, der ønsker at sætte fokus på, hvordan musikalsk og kunstnerisk æstetik kan sætte en dagsorden for vores politiske virkelighed.

Overskuddet fra festivalen går til Arbejderen, da arrangørerne mener, at Arbejderen sætter fokus på nogle vigtige problemstillinger både lokalt i Danmark og på verdensplan.

Har du tid og overskud til at give en hånd med de sidste forberedelser fredag den 28. juni, opfordrer arrangørerne dig til at kontakte dem. Se: denlillerøde/kontakt.

Arbejderen