AFLYST/For medlemmer, om at tage interesserede ikke medlemmer med.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/11/2020
17:30 - 21:00

Lokation
Enhedslisten Frederikshavn - Læsø, lokale Generator

Kategori Ingen Kategori


AFLYST – UDSAT

For medlemmer, som gerne må tage interesserede ikke medlemmer med.

Der er oplæg ved Per Clausen om “Hvorfor vi har Enhedslisten” og den aktuelle politiske situation.

Afdelingen sørger for noget corona-egnet at mad.

Information om afdelingens forskellige grupper.

socialt samvær.

Kh Ida


Her kommer nyt fra afdelingen om

1. konkurrence

2. special-møde

3. kommende møder.

1. konkurrence

Hermed udskrives en konkurrence om at finde et godt navn til afdelingens lille hus i Th.Bergsgade.  Der er frit salg for ideer.

Forslag sendes til ida på mail: adi.voks70@gmail.com eller på sms 61246910. Det kan også medbringes til mødet d. 4/11

Vinderen findes ved en afstemning  blandt medlemmerne på  mødet d. 4/11 (se næste punkt), hvor præmien også uddeles, hvis forslagstilleren er tilstede, ellers finder vi ud af at aflevere  den senere

2. Special møde

Så er programmet for mødet d. 4. november klar.

Målet for mødet er, at aktive og andre medlemmer i afdelingen mødes om vores fælles politik samtidig med at vi får hilst på hinanden på en hyggelige måde.

For en gangs skyld foregår det ikke i vores egne lokaler, men lige i nærheden i Skolegade 8 (Maskinhallen), lokale Generator.  Vi har booket lokalet for at være sikre på, at vi kan sidde med 2 m. afstand og i det hele taget have plads nok, så ingen skal være bange for covid 19 smitte.

Programmet er som følger:

Vi starter kl. 17:30 med indlæg af Per Clausen, som vil fortælle om den aktueller politiske situation, som han opfatter den, og også noget om hvorfor vi egentlig har Enhedslisten.

Efter en times tid får vi noget mad og drikke, som er bestilt efter, at det kan serveres betryggende i forhold til smittefare.

Derefter vil de forskellige grupper i afdelingen fortælle om deres aktivitet og der er mulighed for at stille spørgsmål, kommentere og komme med gode ideer.

Desværre må vi ikke synge for tiden, men vi håber på hyggelig snak over kaffe/te.

Endelig skal vi også have fundet en vinder af konkurrencen om et godt navn til vores hus i Th.bergsgade og vi skal have overrakt præmien.

Man må gerne invitere en interesseret bekendt med til denne aften.

Af hensyn til mad og lokaleindretning, vil vi gerne have besked om I kommer og om I evt kommer flere. Send en mail til Helle på Hellesusanneandersen@gmail.com  eller en sms 20140042 senest torsdag d. 29/10.

3. Kommende møder.

d. 22/10 er næste torsdagsåben i Th.Bergsgade. Emnet er denne gang familie- og børnepolitik.

Initiativtager til ”hvor er der en voksen” Pernille og Ida vil være på pletten fra kl. 15-18.

Kom og vær med til en snak om det  fortsatte arbejde for bedre forhold for børnene i vores kommune. Der er fremskridt på dette område, men det er vigtigt at følge op. Der er langt endnu, til der er tilfredsstillende forhold for børnene.

D. 26/10 kl 19 er der møde i KommunalPolitisk Udvalg. Det er også Th.Bergsgade 8 i Frederikshavn.

D. 4/11 er der som ovenfor beskrevet mødet for medlemmer og evt gæster. Tilmelding til Hellesusanneandersen@gmail.com  eller en sms 20140042 senest torsdag d. 29/10.
Man kan også orientere sig om kommende møder på hjemmesiden: https://frederikshavn.enhedslisten.dk, som også er god at besøge af andre grunde, og som medlemmer er meget velkomne til at sende indæg til.

Røde hilsener