ny dato/Medlemsmøde

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21/10/2019
19:00 - 21:30

Lokation
Enhedslisten Frederikshavn

Kategori Ingen Kategori


Dagsorden

Årsmødet.

Bl.a vigtige diskussioner og beslutninger på baggrund af oplæg fra vores delegerede.

Poul Erik og Helle laver oplæg, til efterfølgende diskussion.

Punktet kan blive start til forberedelse af næste årsmøde, der allerede kommer om ca. et halvt år, fordi det årsmøde, der lige har været, var skubbet til efteråret p.g.a folketingsvalget i foråret.

Budget 2020 for Frederikshavn Kommune.

D. 14. oktober var Enhedslisten til indledende forhandlinger om budget 2020 med Socialdemokraterne. Vi havde som udgangspunkt at besparelserne på social , Arbejdsmarked og Kultur og Fritid. Desuden forelagde vi en række ønsker, hvor vi håber på at nogle af dem kommer med i budgettet.

på mødet vil forhandlergruppen opdatere om budgettet. Vi ved i skrivende stund ikke om der er udsigt til at Enhedslisten kan være med i en budgetaftale.

Budgetforslaget fra administrationen er et spareforslag på den måde at der først forringes på social-,arbejdsmarkeds og KF og Teknik – området. I budgetforhandlingerne vil der så bliver aftalt at give små ”gaver”, altså tilført mindre beløb tilbage til forskellige udvalg ofte til konkrete tiltag f.eks at stoppe rullende skolestart, åbne flere offentlige toiletter – bare eksempler.

Hvis der ikke er indgået en budgetaftale d. 21, vil vi aftale forhandlergruppens mandat, for at gå med i en aftale.

Mød gerne op. Det er bedst når vi er mange!

Røde hilsener.

På vegne af Arbejdsudvalget/