Medlemsmøde

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/02/2020
19:00 - 21:30

Lokation
Enhedslisten Frederikshavn

Kategori


Her kommer nyt om:

Medlemsmødet torsdag

Generalforsamling

Dyrevelfærdsgruppe

Offentligt møde om ”Friland”

 

Der er medlemsmøde på torsdag kl. 19 i Th.Bergsgade 8, i Frederikshavn. Forslag til dagsorden medlemsmøde torsdag d.13. februar kl. 19 i Enhedslistens lokale Th.Bergsvej 8 i Frederikshavn.

1 valg af ordstyrer og referent

2 prioritering og godkendelse af dagsordenen.

3. Offentligt møde ”Friland”. Status på forberedelser.

4. Nyt om planlægning af 1. maj. (Helle orienterer). Taler. Evt nye ideer til vores ”stand”.

Dyrevelfærdsgruppen. Orientering af opstart af gruppen og foreløbige planer (Rita)

5. Klima. Hvordan få klimavinklen til at få reel betydning for turisme-politikken

6. Verdensmål i Frederikshavn Kommune. (Ida). 

Udvalg. Brainstorm. Udspil affald, Energi, kommunal planlægning for friland, krydstogtsskibe, andet.

7.  Kampagner.  Prioritering  af    kampagner. Skrot Budgetloven, OK, Minimumsnormeringer, Stop stigende pensionsalder, Værdighedsmål for jobcenterne.

8. Cafeén. Ideer/ønsker/initiativer i forhold til cafeén. Skal vi have en aften med fællessang? en fællesspisning?, en eftermiddag for børn?,   integrationsborgere,  oplæg og forslag til handling for spykisk sårbare. 

9. evt.

Den årlige generalforsamling i afdelingen finder sted d. 12. marts kl. 19 også Th. Bergsgade 8 med dagsorden ifg. vedtægterne. Endelig dagsorden kommer pr. mail en uge inden generalforsamlingen.

Alle medlemmer kan få forslag på dagsordenen til generalforsamlingen. Hvis de skal med på den dagsordenen, der sendes til ud pr. mail en uge før generalforsamlingen, skal de være mailet til Arbejdsudvalget senest d. 4 marts. Forslag der kommer senere, offentliggøres på Enhedslisten Frederikshavn-Læsøs hjemmeside.

D. 25. januar havde Rita taget initiativ til at starte en nordjysk dyrevelfærdsgruppe op. Gruppen består foreløbig af 6 personer. De har besluttet at mødes  næste gang d. 24. februar kl. 19.00 i Thomas Bergsgade 8 i Frederikshavn. Alle interesserede er velkomne. Du kan se i vedlagte, hvad gruppen foreløbig har planlagt.

Hvis du ikke allerede har sat et stort fedt kryds i kalenderen d. 5. marts, så skynd dig at gøre det. Den aften holder vi offentligt møde på Knivholt om ideerne bag bæredygtige boliger og fællesskaber og om mulighederne for at starte en slags Øko-landsby op i vores kommune. Plakat vedlagt. Det bliver godt!!!

Vel mødt til medlemsmøde på torsdag

AU/ Ida

adi.voks70gmail.com

mob: 61246910