Folketingskandidat [Frederikshavn]

                               Poul-Erik Andersen Bundgarnsvej 9 9982 Ålbæk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               Eks-fisker stiller op til Folketinget

[Af Søren Wormslev, soeren.wormslev@nordjyske.dk]

NORDJYLLAND: EnhedsListen har nu fundet sin sidste kandidat til folketings- valget, så der på stemmesedlen kan stå et navn ved alle ni kredse i Nordjylland. 

Frederikshavnkredsen har i nogen tid været ledig, men nu er den 63-årige efterlønsmodtager Poul Erik Andersen fra Aalbæk opstillet.
Han var for to år siden stillet op til både regionsråds- og kommunalvalg og fik så mange stemmer, at han blev 1. suppleant til byrådet i Frederikshavn.
I hjembyen Aalbæk, hvor han har gjort sig bemærket som en varm fortaler for bevarelse af byens lukningstruede plejeboliger, stemte næsten hver tiende vælger på Enhedslisten og ikke mindst ham.
I en snes år arbejdede Poul Erik Andersen som fisker og sad blandt andet i bestyrelsen for SiD i Skagen. Det lå ikke i kortene, at han også skulle stille op til Folketinget.
– Men jeg synes, det er vigtigt, at partiet har en kandidat, der er lokal. Havde jeg ikke sagt ja, var der kommet én fra Aalborg eller endnu længere væk, siger han.
For ham er den aller- vigtigste politiske sag dagpengesystemet.
– Det skal simpelt hen rulles tilbage, siger han.
Hans fortid som fisker fornægter sig heller ikke. Han vil også gerne slå et slag for det kystnære fiskeri.

Jeg er 63 år gammel. Er medlem af 3F, har siddet i bestyrelsen for SID i Skagen. Er medlem af ældrerådet. Har siddet i bestyrelsen for Ålbæk fællesantenne og den lukkede brugs i Ålbæk.

Med venlig hilsen
Poul-Erik Andersen
Bundgarnsvej 9
9982 Ålbæk
pea@aalbk.dk
51 52 24 73