Johnnie Porsgaard

Ohøj

Johnnie Porsgaard

Hvad man kan få at vide om mig  inden man går til stemmeurnen d. 21.november:

Vestjyde, uddannet pædagog og lige gået på pension efter 20 års arbejde i børnehaver, fritidshjem, på byggelegepladser og i ungdomsklubber, 15 år som misbrugsbehandler i døgndrift og de sidste 11 år i socialpsykiatrien i Hjørring Kommune.

…og så er jeg jæger, lystfisker, fuglekikker og dyrker økologiske grøntsager, skovarbejder og handymand….

Og i min ”fritid” læser jeg nørdede  bøger om Vikingetid i Norden,   Middelhavs-arkæologi, det gamle Egypten, religionshistorie og tusind andre ting!

Jeg interesserer mig IKKE for dansktop musik, bigband jazz, kapitalisters klager over manglende indtjening, bæredygtigt landbrugs klager over  for stramme miljøkrav eller zenofobers frygt for fremmede!

Forestiller mig heller ikke at den socialistiske revolution slår først igennem i Frederikshavn Kommune, men derfor kan man jo godt bruge tid på at sikre mindre forbedringer for den almene befolkning og forsøge at holde de værste borgerlige/liberalistiske tiltag på afstand. Der findes mange prioriteringer af offentlige indsatser der med fordel kunne ændres til noget mere vedkommende for borgerne end det de mange penge bliver brugt til pt.

Og så gælder det om at holde fast i allerede  tilkæmpede demokratiske  rettigheder  og praktiske goder og sikre stadig større gennemsigtighed og åbenhed om de politiske beslutningsprocesser og  beslutningernes betydning for borgernes velfærd.

Johnnie