Politisk hærværk mod Enhedslistens lokaler

Af Jonas Sivesgaard

Byrådskandidat til kommunevalget 2021

“Når man i dag ser ud i verden, på Kinas aggression overfor Hongkong, på militærkuppet i Myanmar, og selv mod USA i forbindelse med Trump og hans støtters ageren ved præsidentvalget, så bliver man mindet om at demokratiet er noget vi ikke kan tage for givet.

I Danmark har vi grundet vores høje grad af solidaritet, som er grundlaget for vores velfærdssamfund, et stærkt demokratisk fundament. Det er ikke noget vi kan tage for givet. Vi er også sårbare overfor de tendenser som vi ser ude i verden, hvis vi ikke kæmper for og forstærker det vi har skabt.

Enhedslistens hus i T.H. Bergs Gade i Frederikshavn midtby har været udsat for politisk motiveret hærværk fra Nordfront. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Dette blev vi i Enhedslisten Frederikshavn-Læsø mindet om, da vi i mandags opdagede, at vores hus har været udsat for politisk motiveret hærværk fra Nordfront i form af påsatte bånd og klistermærker på vores facade.

Det er ubehageligt når folk på den måde giver udtryk for deres holdning, men for os i Enhedslisten bekræfter det os kun i nødvendigheden af at fortsætte arbejdet mod et samfund, som i endnu højere grad beror på tillid, tolerance og lighed mellem mennesker. Dette er ting vi ikke kan tage for givet. Det kommer ikke af sig selv, men er i høj grad værd at kæmpe for!

Vores hus på T.H. Bergsgade 8 i Frederikshavn er et sted hvor alle kan komme, tage en snak over en kop kaffe eller te, og udveksle synspunkter, og det opfordrer vi ALLE til uanset politisk ståsted. Der er åben cafe de fleste torsdage om eftermiddagen i tidsrummet 14-18.”

Kanal Frederikshavn:

Herunder

https://m.kanalfrederikshavn.dk/index.php?id=482&no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=104050