Vi er stadig med om bord

Tak til alle jer vælgere der har valgt at stemme på EL

Natur Hjerte I Sand Vand IStock

For Enhedslisten gik valget stemmemæssig ikke så godt  som vi havde turdet håbe. Vi gik tilbage på stort set tilbage på alle valgsteder i kommunen. Men valgforbundet med Socialistisk folkeparti og Alternativet sikrede os de afgørende stemmer til at bevare vores mandat i byrådet. Med 680 (2%, -1.3%) stemmer siger vi tak til alle jer der har støttet Enhedslistens kandidatur i Frederikshavn – Læsø afdelingens område. I Skagen gik vi kun 0.5% tilbage og i Hulsig gik vi frem med 3,3% (antal stemmeberettigede 141, optalte 100). Måske en lille del i det samlede billede. Vi må også erkende, at i forhold til lands gennemsnittet, så har vi meget at arbejde for i fremtiden. Tak for opbakningen. 

Ida Skov Enhedslisten

 

Ida Skov er forsat Enhedslistens stemme i byrådet. Vi er blevet tildelt en plads i Arbejdsmarkedsudvalget (AMU) & en plads i Sundhedsudvalget (SU)  -fremover vil alle udvalg bestå af 7 valgte byrådsmedlemmer.

Vi glæder os til at skabe dialog med fokus på miljø og klima, både indenfor de 3 partier i valgforbundet  i mellem og alle andre med en markant grøn dagsorden på hjerte,   i begyndelsen af 2018.

KLIK = Valgresultatet i hele kommunen, se hvordan stemmerne faldt . . . 

a Flemming Hardy Olsen,  23.11.2017