Torsdags – åbent i Enhedslisten for alle.

Torsdags – åbent i Enhedslisten for alle.

 Hver torsdag eftermiddag kl. 15.00 – 18.00 holder Enhedslisten Frederikshavn/Læsø åben for alle.

Det foregår i Enhedslistens lokaler

Thomas Bergsgade 8 i Frederikshavn.

 Der vil blive taget forskellige emner og interesser op.

Det kan for eksempel handle om hvad vi kan gøre for klimaet, bæredygtigheden, madspild, de sociale problemer og muligheder, og hvordan får vi bedre vilkår for børn, unge og ældre.

Alle er velkommen til at kigge ind, få flere oplysninger og en snak om emnerne, eller komme med forslag og ideer,  samt være med til forskellige events.

Emner og events vil blive annonceret på Enhedslistens hjemmeside https://frederikshavn.enhedslisten.dk/ blive sendt til  “Det sker” på Kanal Frederikshavn, samt blive sendt ud til medlemmer.

Desuden vil der blive oplyst om torsdagens emne i et af vinduerne på Thomas Bergsgade 8.

Torsdag den 8. oktober er der mulighed for at komme og høre om Enhedslistens holdninger vedrørende dyrevelfærd, samt den forholdsvise nye ”Dyrevelfærdsgruppen Nordjylland”

Der er mulighed for at møde et medlem fra dyrevelfærdsgruppen, og få en snak om hvad de beskæftiger sig med, og evt. selv komme med forslag til evt. lokale problemer og emner, der burde tages op.

Hvis man efter snakken skulle få lyst til at være med i gruppen, både som aktivt medlem, eller bare har lyst til at komme en gang i mellem og være med i dialogen for at støtte dyrevelfærden, så er man også hjertelig velkommen til det, også selv om man ikke er medlem af Enhedslisten.

Jo flere vi er, der ønsker at gøre en indsats for dyrenes ret og velfærd, des mere kan vi udrette.

Enhedslisten Frederikshavn-Læsø/Rita Levorsen og Ida Skov